Bestellen
Kan je geen items toevoegen aan je Shopping Bag?

Verwijder je cookies om dit probleem te verhelpen

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Lukt het niet om items toe te voegen aan je Shopping Bag? Dan is er mogelijk een probleem met de cookies op je computer. Het wissen van deze cookies lost vaak het probleem op.

Hieronder leggen we uit hoe je de zoekgeschiedenis wist van de populairste webbrowsers.

Safari op iPhone

• Ga naar je beginscherm.

• Ga naar Instellingen > Safari > Geavanceerd > Websitedata.

• Tik op Verwijder alle websitedata.

Safari op Desktop

• Open Safari en klik links bovenin op Safari.

• Kies voor de optie Wis geschiedenis.

• Bepaal in het menu hoeveel van je geschiedenis je wilt wissen.

Chrome op Desktop

1. Open Chrome op je computer.

2. Klik in de rechterbovenhoek op Meer > Instellingen.

3. Klik onderaan op Geavanceerd.

4. Klik onder 'Privacy en beveiliging' op Instellingen voor content.

5. Klik op Cookies > Alle cookies en sitegegevens weergeven > Alles verwijderen.

6. Bevestig door op Alles wissen te klikken.