Je hebt bij ons de mogelijkheid om je bestelling achteraf te betalen (op rekening) met  AfterPay. Zo kun je eerst bekijken of je je bestelling wilt houden of dat je deze (gedeeltelijk) wilt retourneren. Voor achteraf betalen selecteer je AfterPay als betaalmethode bij het afrekenen.

Hoe werkt AfterPay precies?

Als je kiest voor AfterPay ontvang je altijd eerst je bestelling thuis en heb je daarna 14 dagen de tijd om te betalen. Voor deze betaalmethode houden wij een toeslag van €3.95 van het orderbedrag in rekening. Deze kosten komen bij het volledig retour sturen van je bestelling te vervallen.

Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt je verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je natuurlijk je bestelling betalen met een andere betaalmethode. 

Winkelstraat.nl is niet betrokken bij dit proces en kan ook geen inzichten geven in de reden van afwijzen.

Je kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij je naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Heeft u het antwoord gevonden?