Bestellen
Prijzen
Kortingscode gebruiken

Voer je couponcode in bij de kassa

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Het invoeren van een kortingscode kan bij ‘de kassa’. Hier zie je, linksonder in het scherm, ‘voer couponcode in’ staan. Vergeet niet om na het invoeren ook op ‘opslaan’ te klikken. Na afronden van de bestelling is het technisch niet meer mogelijk om de korting nog te verwerken.

Kortingscode werkt niet

Doet de kortingscode het niet? Controleer dan de volgende punten:

• De kortingscode kan alleen gebruikt worden als waarde van je bestelling minimaal even hoog is als de waarde van de korting.

• Sommige kortingscodes kunnen alleen gebruikt worden bij een minimaal bestelbedrag.

• Kortingscodes hebben altijd een einddatum. Mogelijk is jouw code al verlopen.