Let op! Vanwege de drukte rondom Black Friday kan de levertijd langer zijn.

Gratis bezorging

Bestel je vóór 16.00 op een doordeweekse dag en kies je voor Gratis bezorging dan bezorgt UPS Standard service je bestelling de volgende dag tussen 9:00 en 18:00.

Vandaag Bezorgd (Super snel!)

Bestel je vóór 11.00 op een doordeweekse dag en kies je voor Vandaag Bezorgd, dan bezorgen wij je bestelling dezelfde avond tussen 17:00 en 21:00.

Avondbezorging

Bestel je vóór 23.59 op zondag t/m donderdag en kies je voor Avondbezorging dan bezorgen wij je bestelling de volgende dag in de avond tussen 17:00 en 21:00.

Express bezorging

Bestel je vóór 16.00 op een doordeweekse dag en kies je voor Express bezorging service dan bezorgt UPS Express service je bestelling extra snel de volgende dag tussen 8:00 en 12:00.

Ophalen bij een UPS Access Point

Niet meer wachten op de bezorger? Kies zelf waar en wanneer je jouw bestelling ophaalt in de buurt. Wij bezorgen je bestelling de volgende dag vóór 18:00 bij een UPS Access Point. Je kunt het pakket hier desgewenst dezelfde dag nog ophalen.

Internationale bestellingen

Winkelstraat.nl werkt met buitenlandse boutiques, hierdoor kan de verzending in sommige gevallen langer duren. Dit wordt aangegeven bij het afrekenen! 

Heeft u het antwoord gevonden?