Let op! I.v.m. Black Friday is de levertijd aangepast en kan het langer duren voordat je je pakket ontvangt. In de tussentijd kan je het beste je track and trace in de gaten houden. Geen zorgen... Wij doen ons best om je bestelling zo snel mogelijk te leveren.

Gratis bezorging

Bestel je vóór 16.00 op een doordeweekse dag en kies je voor Gratis bezorging dan bezorgt UPS Standard service je bestelling de volgende werkdag tussen 9:00 en 18:00.

Vandaag Bezorgd (Super snel!)

Bestel je vóór 11.00 op een doordeweekse dag en kies je voor Vandaag Bezorgd, dan bezorgen wij je bestelling dezelfde avond tussen 17:00 en 21:00.

Avondbezorging

Bestel je vóór 23.59 op zondag t/m donderdag en kies je voor Avondbezorging dan bezorgen wij je bestelling de volgende dag in de avond tussen 17:00 en 21:00.

Express bezorging

Bestel je vóór 16.00 op een doordeweekse dag en kies je voor Express bezorging service dan bezorgt UPS Express service je bestelling extra snel de volgende werkdag tussen 8:00 en 12:00.

Ophalen bij een UPS Access Point

Niet meer wachten op de bezorger? Kies zelf waar en wanneer je jouw bestelling ophaalt in de buurt. Wij bezorgen je bestelling de volgende dag vóór 18:00 bij een UPS Access Point. Je kunt het pakket hier desgewenst dezelfde werkdag nog ophalen.

Internationale bestellingen

Winkelstraat.nl werkt met buitenlandse boutiques, hierdoor kan de verzending in sommige gevallen langer duren. Dit wordt aangegeven bij het afrekenen! 

Heeft u het antwoord gevonden?