Alle collecties
Bestellen
Afgeronde bestelling
Mijn bestelling is geplaatst. Wat nu?
Mijn bestelling is geplaatst. Wat nu?

Ontvang een bevestiging per e-mail en bekijk de status van de bestelling

Meer dan een week geleden bijgewerkt

Als je bestelling goed is doorgekomen, ontvang je een bevestiging per e-mail.

Je bestelling wordt doorgegeven aan de leverende store en zij maken jouw bestelling klaar voor verzending. Zodra het pakket is verzonden, ontvang je een bevestiging per sms.

Status van de bestelling

Wij houden je per e-mail en sms op de hoogte van de status van je bestelling. Ook in je persoonlijke account kun je altijd de status van je bestelling nakijken en je pakketje volgen.


Wijzigen van de bestelling
Wil je je bestelling wijzigen nadat je betaald hebt? Neem dan direct contact op met onze klantenservice. Indien je bestelling al de deur uit is, kan deze helaas niet meer gewijzigd worden.

Geen mail ontvangen
Heb je geen mail ontvangen? Geen paniek! Wacht nog een paar minuten, het kan tot een half uur duren voordat de bevestiging doorkomt. Kijk ook even in je spam, de mail kan daar ook in belanden. Als de mail daar niet staat neem dan contact op met de klantenservice.

Review achterlaten

Maximaal één week na het plaatsen van je bestelling kan je van ons een mail ontvangen om je bestelling via Winkelstraat.nl te beoordelen. Je ontvangt ook een link om een review achter te laten en je ervaringen te delen.

Was dit een antwoord op uw vraag?