Je kan op Winkelstraat.nl gratis vooruit betalen middels alle populaire betaalmethodes.

iDeal

iDeal is de gemakkelijkste manier van betalen op internet en beschikbaar voor iedereen met een nederlandse bankrekening. Met iDEAL betaal je snel, simpel en veilig online via je eigen bank.

Creditcard

De creditcards van MasterCard, VISA en American Express zijn bij ons meer dan welkom. Betaling hiermee verloopt veilig en de gegevens worden versleuteld via de SSL-methode.

PayPal

Betaal eenvoudig en veilig met je gebruikersnaam en wachtwoord van je PayPal account.

Fashioncheque

Betalen kan deels of volledig met fashioncheque. Je kunt jouw cheque tijdens het afrekenen invoeren en het overige bedrag betalen middels een andere betaalmethode.

Bancontact Mister Cash

In België betaal je eenvoudig met Bancontact Mister Cash of  Maestro. Dat is wel zo veilig en snel. Vul je kaartnummer en vervaldatum in en je wordt automatisch naar de vertrouwde site van jouw bank geleid. Hier wordt gevraagd om het bedrag te controleren en te betalen met je authentificatiemiddel. Afhankelijk van je bank is dat een kaartlezer of een paswoord.

Heeft u het antwoord gevonden?