Op Winkelstraat.nl kun je het product dat je wilt bestellen, aanklikken. Hierna opent zich de productpagina.

Vanaf dit scherm kies je de gewenste maat. Vervolgens plaats je deze in je shopping bag door op 'Plaats in shopping bag’ te klikken. Hierna klik je rechts bovenin het scherm op ‘Naar de kassa’.

Op de kassapagina vul je je gegevens en gewenste betaalmethode in. Je klikt nu rechtsonder op "Bestellen en betalen". Jouw bestelling is geplaatst! Via e-mail ontvang je hiervan een bestelbevestiging. De desbetreffende boutique zal jouw item uit de winkel halen, mooi inpakken en op tijd versturen.

Heeft u het antwoord gevonden?